Je Moet Niks

Mentaal en fysiek fit op jouw unieke manier

Wat is het?

Je hebt het al vaak geprobeerd; een gezonde leefstijl ontwikkelen. Je gaat anders eten, en nu echt 3x per week bewegen in de sportschool of lekker buiten wandelen. En de stress die je ervaart op je werk, die ga je nu echt aanpakken door vaker nee te zeggen waardoor je ook beter gaat slapen.

En na een paar weken gaat het mis. Je bent ongezellig als je op een verjaardag niet alles eet. Die sportschool daar zie je als een berg tegenop en wandelen buiten. Wat denk je wel het regent hier bijna altijd. En ja, het is nu eenmaal druk op het werk. En slecht slapen ach, dat komt wel weer een keer goed. En voor je het weet verval je weer in je oude patronen.

Logisch! Dit ligt niet aan je wilskracht zoals bijna iedereen beweert.

Eigenlijk maakt het ook niet uit waarom het je niet is gelukt om die felbegeerde, gezonde leefstijl te behouden. Het gaat erom dat ik weet hoe je het dit keer WEL vol gaat houden.

Ik weet namelijk 100% zeker: een gezonde leefstijl ontwikkel je niet door een advies op te volgen. Of door maar weer te starten met de zoveelste poging om gezonder te leven.

Nee, een gezonde leefstijl ontwikkel je door nieuwe levensvaardigheden aan te leren.

Hoe werkt dit?

Je Moet Niks® is ontwikkeld door dr. Heidi Stiegelis en is een op ACT gebaseerde leefstijlcursus die zich richt op mentale fitheid. In de cursus train je de levensvaardigheden opmerken, benoemen, bevestigen, verbinden, bij-sturen en belonen die je helpen te doen wat jij belangrijk vindt in de aanwezigheid van mogelijk ongemak. Natuurlijk kan dat best spannend zijn en weerstand opleveren. Hier leer je mee omgaan zodat je het leven kan leiden wat je echt wilt en je de dingen kan doen die belangrijk voor je zijn.

Voor wie?

De cursus is er voor iedereen die:

  • meer grip op z’n gedrag wil (bijvoorbeeld bij: boze buien, eetbuien, piekeren, onzekerheid)
  • minder op de automatische piloot wil leven (minder wil terugvallen in oude ongezonde gewoontes)
  • zich lekkerder in zijn vel wil voelen
  • meer energie wil hebben
  • meer balans wil vinden in zijn leven en minder stress wil ervaren

Opzet van de cursus

  • Je start met het volgen van de online video cursus en je ontvangt het online cursusboek. Dus je kunt daadwerkelijk gelijk aan de slag.
  • Tevens maak je alvast de eerste afspraak met mij voor een individuele coachsessie. Deze afspraken kunnen “face to face” zijn of via Teams.
  • Vooruitlopend op de video cursus kun je ook nog gebruik maken van het boek “Je Moet Niks”.
  • Er is tijdens de training altijd een vraagbaak middels een online community waar je rechtstreeks toegang toe hebt.
  • De uitkomstmaat van dit traject is dat je mentaal fit bent. Als je mentaal fit bent, stuur je je leven in de juiste richting en maak je keuzes die goed zijn voor jou! En voor je gezondheid.

Lifestylecoach Gabriëlle de Jong is erkend Je Moet Niks – trainer en helpt jouw graag verder.

CRKBO erkend

De cursus is CRKBO erkend. Dat wil zeggen dat werkgevers de cursus voor hun medewerkers kunnen bekostigen uit het opleidingsbudget. Ga erover in gesprek met je werkgever. Door de CRKBO registratie is de cursus vrijgesteld van BTW.

Investering

De prijs voor de online video sessies en de vijf coachafspraken is € 674,- (vrijgesteld van BTW). Je kunt je aanmelden via de roze knop. Wil je ook gebruik maken van het boek “Je Moet Niks”, dan kun je deze direct aankopen tijdens het aanmeldproces. Na aanmelding kun je gelijk starten met de cursus.

Wil jij meer informatie over Je Moet Niks®? Klik dan op onderstaande knop.